Werken bij Kik

Voordat we het over onszelf gaan hebben, leggen we even uit wat KiK betekent: Klant is Koning. Wat we met z’n allen ook doen, de klanten staan voorop. Want zonder hen geen winkels. Bovendien, zonder goede medewerkers en energieke teams geen tevreden klanten. Dankzij dit motto en deze mentaliteit is KiK succesvol geworden, met bijna 4.000 filialen verdeeld over 12 landen in Europa en – hou je vast – zo’n 29.000 collega’s.

Werken in een winkel​

In onze winkels merk je waarom we eveneens naar karakter kijken als we mensen aannemen. Je komt terecht in een team waar iedereen een duidelijke taak heeft. En waar iedereen weet dat je alleen samen een winkel goed kan laten draaien. Het werktempo ligt meestal hoog, dus je hebt zo’n team spirit nodig. We kijken naar wat je kan en dat laten we je ook doen. Zodat je voelt dat er ruimte is om te groeien. En plezier te hebben met je collega’s. Want als je er eenmaal bent, willen we graag dat je blijft.

Werken op kantoor​

Op ons hoofdkantoor in Best, vlakbij Eindhoven, draait alles om onze winkels. Die moeten altijd blijven draaien, zonder hapering. Bevoorrading, winkelinrichting, personeel aannemen, huur- en salarisbetalingen… het is een strakke operatie. Want de winkels die we hebben, willen we ook houden. Bovendien willen we er steeds meer winkels bij hebben, zo hard als we groeien. Dat is eveneens een speerpunt op het hoofdkantoor: nieuwe winkels op de juiste plekken met het beste personeel. Zodat op steeds meer plaatsen in ons land de klant koning kan zijn.

Start jouw carrière bij ons!

Word onderdeel van ons team!

Een breed assortiment

Onze lage prijzen worden gewaardeerd door gezinnen, jonge ouders en mensen die op de prijs letten. We zijn een discounter, dus voor € 30,- ben je al van onder tot boven gekleed. En dan draag je een modieuze outfit van goede kwaliteit. Behalve mode hebben we ook een zogenaamd ‘non-food’ assortiment met decoratie, speelgoed, schoonheidsproducten, accessoires, woontextiel en nog veel meer. Loop eens binnen in een winkel en verbaas je!

Duurzaamheid hoort erbij

Een goede kwaliteit voor een vriendelijke prijs is belangrijk, maar niet tegen élke prijs. Als bedrijf dragen we verantwoordelijkheid voor de wereld om ons heen. Niet alleen voor het milieu, maar ook voor alle mensen die overal ter wereld onze kleding maken. Door goed te handelen en transparant te zijn, hoeven ‘voordelig’ en ‘eerlijk’ elkaar niet uit te sluiten. Daarom zijn we er trots op deel uit te maken van een sterke, branche-overkoepelende samenwerking die duurzaamheid stimuleert en controleert.

Werken bij KiK is groeien

Werken moet leuk zijn én je de mogelijkheid geven om te groeien. In je werk en als mens. We selecteren daarom niet alleen op kwalificaties, maar ook op persoonlijkheid. Er wordt in onze winkels hard gewerkt en dan is het fijn als je een goed team hebt. Zonder onze 29.000 collega’s zijn we niets, dus we bieden je werkzekerheid, een goede werksfeer en de kansen om door te groeien.

Start jouw carrière bij ons!

Word onderdeel van ons team!

Vacaturemeldingen

Vind een baan in jouw buurt!

Schrijf je nu in voor onze vacaturemeldingen.