Collega's

Ontmoet onze enthousiaste KiK-medewerkers en ontdek waarom zij het geweldig vinden om deel uit te maken van ons team! Van winkelmedewerker tot filiaalmanager en HR manager, zij delen hun ervaringen en passies en laten zien hoe werken bij KiK je carrière en persoonlijke groei kan stimuleren. Lees hun verhalen en laat je inspireren om je bij ons aan te sluiten en samen met ons een duurzame toekomst op te bouwen! 💥🌟

Tina

Filiaalmanager Rotterdam

KiK heeft mij vanaf het begin gestimuleerd om mezelf te ontwikkelen. Nog maar drie jaar geleden startte ik in Delft. Ik was de taal nog aan het leren, maar mijn filiaalmanager vroeg toch of ik de winkel in Rotterdam wilde gaan leiden. Inmiddels wordt mijn winkel verbouwd en groeit van 340 naar 900m2! En nu er in mijn eigen woonplaats een filiaal wordt geopend, krijg ik weer de kans om dichter bij mijn huis te werken als ik dat zou willen. Geweldig toch? Ik bied mijn eigen mensen ook zoveel mogelijk kansen om te groeien. Zo geef ik mijn motivatie door.

Tatum

HR-adviseur

We groeien echt keihard en zoeken daarom veel goede mensen voor onze nieuwe winkels. Een reden om voor KiK te werken? Als we zien dat je het goed doet, dan willen we je ook houden. Hier is veel mogelijk, ook qua doorgroeien. Er gaan uiteraard ook mensen weg, maar die vertellen vaak over de fijne tijd die ze hebben gehad en de kansen die ze kregen. En zeg nou zelf: bij welke grote retailer schakelt een winkelmedewerker nog direct met HR op het hoofdkantoor? Ik help mensen graag verder met al hun vragen, want de mentaliteit is hier net als in onze winkels: je bent er voor je collega’s. En andersom.

Helga

Filiaalmanager Emmen

Mijn team loopt qua leeftijd uiteen van 19 tot 49 jaar. De sfeer is goed, iedereen staat voor elkaar klaar en we gunnen elkaar wat. Als teamleider geef ik mensen mijn vertrouwen. Ik betrek mijn team bij de meeste dingen, dus ook de targets die we moeten halen én bij de resultaten die we behalen. Dat zorgt voor nog meer motivatie om die extra stap te zetten. Ze weten dat we het samen moeten doen. Want ja, je moet in onze winkel niet werkschuw zijn en zeker van aanpakken weten. Maar da’s ook weer gezond voor je!

Vacaturemeldingen

Vind een baan in jouw buurt!

Schrijf je nu in voor onze vacaturemeldingen.